På Indian Garden är vi stolta över våra rötter, och vår historia börjar med kocken Karim Razaul, som inspirerades av sin bangladeshiska mor att starta den här verksamheten.

Hans kärlek till mat och hans unika blandning av kryddor och smaker har gett honom många utmärkelser, inklusive 2x DN Gulddraken, British Curry Award (Lifetime Achievement) och Taste of Britain Award of Excellence.


Våra rätter tillagas med endast färska ingredienser och traditionella matlagningstekniker, vilket garanterar att varje tugga är en smak av äkta indisk mat. Oavsett om du är sugen på en klassisk curry eller något mer äventyrligt, har vår meny något för alla.

Vi är engagerade i att erbjuda våra gäster en varm och välkomnande matupplevelse, där de kan njuta av smakerna av Indien i en avslappnad och bekväm miljö. Vår uppmärksamma personal finns alltid till hands för att se till att ditt besök blir minnesvärt, och vi strävar efter att göra din tid hos oss till en oförglömlig upplevelse.

Tack för att du valt Indian Garden, och vi ser fram emot att dela vår passion för indisk matlagning med dig.

Mat och kort historia om oss!

Vi har lagt ner hjärta och själ i skapandet av flera nya moderna indiska restauranger i Sverige. Strävan efter unika kryddkombinationer har resulterat i hemlig recept av smakrika anrättningar som prisats med British Curry award (Life time acievement). Taste of Britain - Award of Excellence, två Gulddrakar- Dagens Nyheter och nöjda gäster långt bortom Sveriges gränser. Stolta över vår prestation bjuder vi in till en upptäcksresa från New Delhi till Goa där vi botaniserar bland basmatiris, egen kryddblandning garam masala och Bollywoodbeats. Låt färgsprakande dekorationer och kulinarisk perfektion forma en oförglömig afton där du upptäcker vår aromatiska mångfald. Har någon allergi eller något du inte äter informera vår personal så löser vi det. Varmt välkommen!


riktig, fräsch, hemtrevlig mat

Vi gör all vår mat av färska, lokala råvaror, varje dag i våra kök. inga otäcka, inga tillsatser, inga genvägar. Vi maler våra mest kryddor för hand och anlitar expertutbildade kockar för att laga mat i vår lerugn. Varje rätt görs när beställningen kommer igenom, så den kommer ut när och när den är klar.


Det är allt troget sina rötter, precis som de gör hemma. Fräscht, fantastiskt och smakrikt.

kärlek, skratt & avslappnade vibbar

Bra musik, goda känslor, god mat. Kom in när som helst på dygnet för en bit mat till någon av våra restauranger. vi kan vanligtvis få plats med dig ganska snabbt, så det är bara att dyka upp. Servicen är också ganska snabb, vilket gör oss perfekta vid lunch och mellan butikerna.


Eller häng kvar lite längre med några drinkar; stämningen på kvällarna surrar!