Om oss

OM OSS

Njut av exceptionella indiska smaker i den prisbelönta Indian Garden. På menyn hittar du läckra indiska rätter som kyckling tikka masala, gott kött och traditionella grytor, massor av vegetariska rätter, tandoori kyckling och färskt naanbröd. Indian Garden har också utsetts till Europas bästa indiska restaurang!

 

Vi välkomnar dig till våra restauranger, fyllda med värme smak och en massa kärlek. Känn vibbarna från de pulserande restaurangerna när vi låter dig njuta av kryddorna och värmen från våra kök. Ta en paus från vardagen, eller varför inte gå med oss några ögonblick i vår fräsa värld? Vi ser fram emot att servera dig prisbelönta rätter, tillagade med passion och omtanke.

Välkommen till Indian Garden!

Mission

”Servera autentisk Indisk mat av högsta klass”

Karim Razaul, grundare och ägare till Indian Garden.

Omdömmen

 

DN på stan

Curry som tar det Indiska köket till nya nivåer!

Matmartyren - Alexander

Det är ingen slump att det går bra för Karim, som inledde sin matresa vid sidan om sin mor i köket i Bangladesh på 70 och 80-talet. Han har koll på smakerna, miljön och servicen, vilka enligt mig är de tre viktigaste beståndsdelarna för ett framgångsrikt restaurangkoncept.

Krogklubben Stockholm

Curryrätterna är perfekta

Och vi blir inte besvikna. Curryrätterna är perfekta – mustiga, krämiga och smakrika. Ett plus är att vi ber om att få en av rätterna extra stark och det går att ordna utan problem. Vår Thali är vacker att se på och ett hett tips för den som är sugen på att prova på lite gott och blandat från det Indiska köket.

Kontakt

info@indiangarden.nu