På Indian Garden är vi stolta över våra rötter, och vår historia börjar med kocken Karim Razaul, som inspirerades av sin bangladeshiska mor att starta den här verksamheten.

Hans kärlek till mat och hans unika blandning av kryddor och smaker har gett honom många utmärkelser, inklusive 2x DN Gulddraken, British Curry Award (Lifetime Achievement) och Taste of Britain Award of Excellence.


Våra rätter tillagas med endast färska ingredienser och traditionella matlagningstekniker, vilket garanterar att varje tugga är en smak av äkta indisk mat. Oavsett om du är sugen på en klassisk curry eller något mer äventyrligt, har vår meny något för alla.

Vi är engagerade i att erbjuda våra gäster en varm och välkomnande matupplevelse, där de kan njuta av smakerna av Indien i en avslappnad och bekväm miljö. Vår uppmärksamma personal finns alltid till hands för att se till att ditt besök blir minnesvärt, och vi strävar efter att göra din tid hos oss till en oförglömlig upplevelse.

Tack för att du valt Indian Garden, och vi ser fram emot att dela vår passion för indisk matlagning med dig.

Kort historia om Grundare!

Rezaul Karim, grundare och ägare av Indian Garden. Född i Bangladesh 1975, kom till Sverige när han var 19 år gammal.


Väl i Sverige arbetade han på flera populära indiska restauranger i Stockholm. Några år senare fick han möjlighet att öppna egna restauranger, den första Indian Garden vid Hornstull.


Det har varit en framgångssaga med mycket hårt och kreativt arbete bakom och nu finns det nio restauranger i köksimperiet i Stockholm och Norrköping.