På Indian Garden är vi stolta över våra rötter, och vår historia börjar med kocken Karim Razaul, som inspirerades av sin bangladeshiska mor att starta den här verksamheten.

Hans kärlek till mat och hans unika blandning av kryddor och smaker har gett honom många utmärkelser, inklusive 2x DN Gulddraken, British Curry Award (Lifetime Achievement) och Taste of Britain Award of Excellence.


Våra rätter tillagas med endast färska ingredienser och traditionella matlagningstekniker, vilket garanterar att varje tugga är en smak av äkta indisk mat. Oavsett om du är sugen på en klassisk curry eller något mer äventyrligt, har vår meny något för alla.

Vi är engagerade i att erbjuda våra gäster en varm och välkomnande matupplevelse, där de kan njuta av smakerna av Indien i en avslappnad och bekväm miljö. Vår uppmärksamma personal finns alltid till hands för att se till att ditt besök blir minnesvärt, och vi strävar efter att göra din tid hos oss till en oförglömlig upplevelse.

Tack för att du valt Indian Garden, och vi ser fram emot att dela vår passion för indisk matlagning med dig.

Mango Lassi!

INGREDIENTS

Mango lassi är en läcker krämig drink med 33,8% yoghurt, 27% mango pulp, 33,8 % mangojuice, 0,002 % mjölk, 0.04% banan, 0,001% grädde och 0,008% socker bitar.


BESKRIVNING

Mango lassi är en yoghurtbaserad dryck, gjord av yoghurt, mjölk, mango pulp, banan och mangojuice. Du kan kalla detta en Mango Yoghurt Smoothie. Denna blandning är en perfekt blandning av protein, fiber och stärkelse. Probiotikan i denna blandning är riktigt bra för din tarm och håll det svalt under varmt sommarmånaderna också.